Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de concerts Vespres al Forat ha ofert un concert de tribut a Paco de Lucía

El guitarrista Javi Martínez, acompanyat per Xavi Díaz, protagonitzava aquest diumenge al vespre el segon concert del cicle Vespres al Forat.

Amb aquest cicle, el bar – restaurant El Forat del Pany de Vilafranca ha fet una aposta per la música en directe amb un aforament limitat i les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries per prevenir el contagi del coronavirus. Javi Martínez és un gran coneixedor de la vida i l’obra de Paco de Lucía i el seu concert de tribut, amb el lema «El flamenc jazz de la mà del mestre», estava tenint un gran èxit abans de la pandèmia, com explicava el mateix guitarrista.

Martínez ha seguit fent altres concerts durant l’estiu però no els bolos del tribut a Paco de Lucía, que han quedat anul·lats o ajornats per més endavant. El guitarrista va fer un extens treball sobre el flamenc jazz i Paco de Lucía en acabar la seva formació al Taller de Músics. Un treball que ha convertit en aquest concert pedagògic en el que, a més de gaudir de la música, el públic aprèn sobre el gran guitarrista Paco de Lucía i la seva immensa aportació al flamenc jazz.

El proper concert de Vespres al Forat tindrà lloc aquest diumenge de la mà del duet Noelia i Kim, que oferirà temes de jazz, soul i funk.

Per accedir als espectacles del cicle Vespre al Forat cal un tiquet d’entrada que es pot adquirir per avançat al mateix local del Forat del Pany o fent una reserva prèvia per telèfon (93 892 42 36 o 628 595 944).
L’aforament està limitat a 40 persones, a conseqüència de la Covid 19, i és obligatori seguir totes les mesures sanitàries vigents. Es recomana ser al local 30 minuts abans de l’inici dels espectacles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: