Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal valora positivament l’estiu i la Festa Major i es prepara per una nova temporada

Pel que fa a espectacles, en la nova temporada destaquen noms com els de Manel Fuentes, Lluis Gavaldà o el Mag Lari.

Després d’un estiu marcat per la Covid-19 en el que ha estat molt present la preocupació perquè els infants dels casals d’estiu gaudissin de les vacances amb total seguretat sanitària, el Casal Societat la Principal fa un bon balanç. També ho fa dels tres dies que ha durat la Irrepetible, ja que han pogut mantenir gran part dels actes que havien preparat per a celebrar la Festa Major.
Un cop situats al mes de setembre, des del Casal ja s’estan preparant per a la nova temporada que començarà en uns dies i que compta amb dos principals fronts: les activitats i la programació escènica. Casals explicava que s’està treballant sobretot en uns protocols específics.
Pel que fa a espectacles destaquen noms com els de Manel Fuentes, Lluis Gavaldà o el Mag Lari. Des del Casal han previst fer dos passis en aquells espectacles que puguin tenir més aforament. També es redefinirà la distribució de la platea per aconseguir una major distància entre files de butaques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: