Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal ha presentat Artèria, una nova proposta de formació teatral que incorpora també cant

L’entitat ha reformulat la seva escola de teatre EFIT i ha incorporat nou professorat.

L’equip estarà format pel Mario Larrubia, actor professional que ja porta cinc anys fent de professor de teatre per l’entitat, el Marc Martí, format amb l’actriu Jordina Biosca i en diversos mòduls de l’Institut del Teatre, i l’Ian Garcia, vocal coach i fundador de l’escola SingYourDreams.

Les classes estan adreçades a infants a partir dels 8 anys, joves i adults amb l’objectiu de treure el talent i l’artista que cadascú porta dins. Tal com explicava el gerent, Salvador Casals, no es tracta d’una ampliació dels cursos de teatre, sinó d’una reformulació en les arts escèniques en les quals s’incorpora el cant i, potser més endavant, també la dansa.

Larrubia explicava que volen oferir una formació de qualitat des de la confiança, la seguretat i el treball personal que serà com una mena de ‘gimnàs de les emocions’. L’altre professor de teatre, Marc Martí, afegia que faran diversos grups per amb un tracte individualitzat. Finalment, l’Ian Garcia explicava que buscaran el talent dels alumnes i els donaran una empenta en el cas que s’hi vulguin dedicar.

Les classes s’iniciaran el proper 5 d’octubre. Per a més informació, l’escola està activa a totes les xarxes socials, però també a la seva pàgina web arteria.casal.org. on hi ha tota la informació del curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: