Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la temporada 2020-2021 d’espectacles familiars de Vilafranca del Penedès

Aquest diumenge es va presentar la temporada d’espectacles familiars de Vilafranca, en una festa coorganitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament i la Xarxa de Vilafranca.

La temporada comença aquest diumenge amb Trobairitz Micro Troupe. Una activitat emmarcada en el cicle Paraules al Claustre. Trobairitz és un espectacle de putxinel·lis. El 18 d’octubre a Cal Bolet arribarà La princesa en texans de la Cia. Sgratta. També el mateix 18 d’octubre a l’Auditori es pot escoltar Ma, me, mi Mozart de l’Auditori de BCN. El 8 de novembre a Cal Bolet arribarà El circ dels impossibles Mag Stigman. El 27 de desembre dansa a Cal Bolet amb Lù Cia. I el 10 de gener es podrà escoltar a l’Auditori la Dàmaris Gelabert.
La presidenta de la Xarxa, Laura Giménez, anunciava també la resta d’espectacles que programarà fins el març del 2021 i que seran Blancaneus i els set nans de la companyia Magatzem Arts al febrer i Adéu Peter Pan, de la companyia Festuc Teatre al març.
En el seu conjunt espectacles per a tots els gustos.
Aquesta temporada la venda es realitzarà per trams. El primer tram inclourà els espectacles de setembre i octubre, que ja s’han posat a la venda des d’aquest dimarts a la pàgina web www.espectacles.vilafranca.cat. La resta d’espectacles s’aniran posant a la venda per trams més endavant. Per a qui no tingui accés a internet les taquilles del Teatre Cal Bolet s’obriran al públic cada dijous de 18 a 20 hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: