Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO i UGT rebutgen l’anunci de tancament de la planta de Robert Bosch de Castellet

La direcció de Bosch va anunciar aquest dilluns als treballadors de la planta de Castellet i la Gornal la intenció de tancar la fàbrica que té la multinacional alemanya al Penedès.

La planta està especialitzada en motors per a eixugaparabrises de cotxes, i que compta amb 300 treballadors. Segons l’empresa no hi ha alternativa, per la qual cosa s’iniciaran les negociacions per abaixar la persiana.

L’anunci arriba després d’anys de plans fallits per a rellançar les instal·lacions, amb nous projectes i la promesa de més càrrega de treball, que en la pràctica no han evitat que es passi de comptar amb 1.200 a 300 treballadors en menys de dues dècades. CC.OO i UGT, que s’han concentrat aquest dimarts al matí davant de la planta penedesenca, han llançat un comunicat plasmant el seu “rebuig” al plantejament.

Les treballadores i treballadors preveuen mobilitzacions al llarg d’aquestes properes setmanes. La primera serà previsiblement aquest proper dissabte a Vilafranca, tot i que encara cal que ho consultin per tal d’adoptar les mesures sanitàries pertinents, per evitar la propagació de la covid19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: