Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO demana al conseller d’Empresa més rigor en les seves declaracions sobre Robert Bosch

CCOO lamenta profundament la incertesa i la inestabilitat generada per les afirmacions del conseller a la premsa.

Davant les respostes del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, a l’entrevista publicada dilluns a La Vanguardia, en la qual afirma que la situació de Robert Bosch “és el cas d’un tancament anunciat fa molts anys i s’ha acordat amb els treballadors”, CCOO manifesta que aquestes declaracions a la premsa els semblen una gran irresponsabilitat, ja que la direcció de Robert Bosch va presentar dilluns un ERO d’extinció de contractes i ara hi ha 30 dies de negociació per davant per intentar trobar una solució industrial per a la planta i per a les persones que hi treballen. Per tant, no s’ha acordat res amb els treballadors i treballadores. Si el conseller té la certesa que existeix un acord amb les treballadors de Robert Bosch, li demanen que expliqui d’on ha obtingut aquesta informació, que és del tot falsa. CCOO lamenta profundament la incertesa i la inestabilitat generada per aquestes afirmacions del conseller a la premsa. El sindicat afegeix que Catalunya necessita un teixit industrial que estigui precedit i sustentat per una veritable política industrial, que sigui coherent i permeti el desenvolupament econòmic, social i de l’ocupació al territori, i no declaracions que generen dubtes i incerteses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: