Dimarts, 25 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Catalunya en Comú copsa al Penedès la situació dels pagesos i empreses vitivinícoles

La representant dels Comuns es va reunir amb pagesos i delegats d’empreses eleboradores de cava per conèixer les seves preocupacions centrades en el preu del raïm i la necessitat d’enfortir el sector

La presidenta de Catalunya en Comú al Parlament, Jessica Albiach, va ser divendres al Penedès per tal de reunir-se amb diferents representants dels sectors de la pagesia i empreses elaboradores de vins i caves i copsar les necessitats i sensacions en un any força complicat.
En una trobada posterior amb la premsa a Vilafranca, Albiach va explicar que havien volgut conèixer de primera mà la situació. Per això primer s’havien reunit amb membres de la Cooperativa de la Granada que van centrar-se en explicar-los també la problemàtica que s’arrossega fa anys al voltant dels preus del raïm.
A banda es van reunir també amb representants de diferents empreses productores de la D.O Cava.
Finalment des de Catalunya en Comú es demana al Govern català que doni més suport a un sector tant important per l’economia catalana. Cal fer, va dir Albiach, més accions legislatives però també campanyes de promoció dels vins i caves catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: