Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es celebren els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya a Vilafranca

La conferència institucional de la Diada a càrrec de Joan Solé Bordes es podrà veure demà a Penedès TV.

La conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya anirà a càrrec del filòleg i estudiós vilafranquí Joan Solé Bordes, amb el títol Reivindicar el Penedès, un argument de catalanitat.
L’acte canvia aquest any d’ubicació i es farà al Claustre dels Trinitaris amb aforament limitat , degut a l’actual situació sanitària i complint amb les mesures de prevenció de la Covid-19. Així, hi haurà control d’accés i un cop l’aforament sigui complet, no es podrà accedir al recinte. Per tal que tothom qui ho vulgui pugui escoltar la conferència Penedès TV enregistrarà l’acte íntegrament i l’oferirà en diferit aquest divendres, 11 de setembre, en dues emissions. La primera s’ha programat a dos quarts d’onze del matí i la segona a les set de la tarda.
D’altra banda aquest dijous, acabada la conferència institucional, s’anirà fins al monument en honor al president Lluís Companys a la plaça dels Països Catalans al barri de la Girada, per fer una ofrena floral. Aquesta ofrena també es realitzarà respectant les mesures de prevenció Covid-19. Els actes institucionals organitzats per l’Ajuntament de Vilafranca es clouen aquest divendres, 11 de setembre, amb una audició-concert de sardanes amb la cobla Catània, a partir de les sis de la tarda a l’avinguda d’Europa. Els assistents al concert hauran de dur mascareta i respectar les mesures de prevenció Covid-19.

11S

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: