Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca un nou curs escolar incert marcat pel coronavirus

Sis mesos i un dia després que es decretés el tancament dels centres educatius per aturar la propagació del virus, els alumnes de Vilafranca i comarca han tornat aquest dilluns presencialment a les aules.

Els equips directius han treballat durant l’estiu per adequar les instal·lacions i l’organització de les aules al protocol dissenyat per la Generalitat en la lluita contra el coronavirus. La filosofia del grup estable que no es barreja amb cap altre –de manera que es confinaria durant catorze dies només la classe on hi hagués un positiu de Covid-19– ha obligat a fer mans i mànigues.

Una de les escoles que avui tornat a obrir portes ha estat l’escola Pau Boada de Vilafranca. Els mestres inicien aquest curs amb molta il·lusió.

Enguany, a Catalunya continua la tendència dels últims cursos del descens del nombre d’alumnes a primària i l’augment a secundària per criteris demogràfics. Per donar resposta a aquest increment, a secundària s’han creat cinc nous instituts, entre ells l’institut nou del Molí d’en Rovira a Vilafranca. Tot i així, els alumnes matriculats a aquest centre inicien el curs precisament a l’escola Pau Boada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: