Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca un nou curs a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

Aquest dilluns es van reprendre les classes a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, ubicada a l’antiga estació enològica.

Ha arrencat la tercera edició del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística especialitzat en Enoturisme. Enguany, el centre s’ha adaptat a les mesures fixades per les autoritats sanitàries. A més, s’ha reforçat l’entorn virtual d’aprenentatge, que ja tenien habilitat abans de la pandèmia.

Més enllà del cicle de grau superior de guia d’enoturisme en modalitat dual, també han engegat uns cursos de formació continua que també pretenen respondre a les necessitats del sector. Per exemple, ofereixen uns mòduls d’anglès i francès, un curs online d’innovació en producte i també una formació de creació de la marca a les xarxes.

Tot i que les classes ja han començat, amb un total de 13 nous alumnes, les inscripcions segueixen obertes fins a principis d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: