Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

1.300 persones han participat aquest cap de setmana de la proposta Obrim Vilafranca

Aquest dissabte a la tarda i diumenge al matí s’ha estat celebrant la 3a edició del programa Obrim Vilafranca.

Una proposta que ofereix obrir als visitants edificis singulars que formen part del patrimoni cultural de la ciutat, i que en mostren l’interior de la mà de guies i de propietaris o persones vinculades a cada espai. Són espais que preserven la història i llegat cultural de Vilafranca i que sovint passen desapercebuts, perquè no acostumen a estar oberts al públic.

La regidora de Turisme, Dolors Rius, destacava a darrera hora del diumenge l’èxit de la convocatòria, atès que les 13 cases que es posaven a disposició van omplir completament les reserves, arribant als 1.300 visitants en el seu conjunt. Una xifra a la que cal sumar les persones que van passar en espais oberts com al Basílica de Santa Maria, l’església i Claustre de Sant Francesc i l’església i Convent dels Trinitaris. Per tot plegat la regidora es mostrava molt satisfeta.

En general l’Obrim Vilafranca es distribueix amb grups reduïts, per això s’han pogut aplicar totes les mesures per la covid.

El diumenge també es va dur a terme un programa d’activitats paral·leles que oferia música en directe, espectacles de dansa i teatre. Per exemple amb participació del Gimdans al Claustre dels Trinitaris es feien diverses sessions amb els espectacles de dansa ‘DansVals’ i ‘La Nova Tarantela’.

O a l’interior de la Capella de Sant Joan hi havia música combinant el concert de Sommerklang amb el de l’Ensemble Come Again amb diverses sessions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: