Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum torna a oferir tastos presencials després dels mesos de confinament

Fins abans del confinament es feia un tast quinzenal i ara aquesta activitat s’ha transformat per a convertir-se en un únic tast trimestral

Aquest dimarts al vespre Vinseum va iniciar un nou cicle de tastos amb els cellers amics d’honor del museu. Fins abans del confinament es feia un tast quinzenal i ara aquesta activitat s’ha transformat per a convertir-se en un únic tast trimestral que en aquesta ocasió reunia set cellers: Grimau/Torreblanca, Jordi Lluch, Casa Berger, Penedès 500, Llopart, Maset i Oriol Rossell. L’encarregat de fer aquests tastos és el col·laborador de Vinseum, Enric Santisteban.
Segons Santisteban, la singularitat dels 9 vins i caves que es van tastar ahir dimarts és que defineixen a la perfecció el nostre territori.
Es tractava del primer tast presencial post-confinament i des de Vinseum es mostraven satisfets per la presència de públic. Un públic que havia de complir les mesures sanitàries, així com les distàncies de seguretat que van obligar els assistents a seure individualment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: