Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 1.600 infants han participat als Casals d’Estiu de les escoles de Vilafranca i Comarca

Malgrat enguany haver mogut un 30% menys d’infants, tenint en compte les circumstàncies, des del Consell Esportiu valoren les xifres de manera molt positiva.

La setmana passada finalitzaven la majoria de casals d’estiu que coordina el Consell Esportiu de l’Alt Penedès a Vilafranca i comarca, tret del de l’Estalella i Graells que encara durarà un parell de setmanes més. Després de 5 setmanes de casal d’estiu en unes condicions extraordinàries mai viscudes abans, ha arribat el moment de fer balanç. És cert que enguany han mogut un 30% menys d’infants però tenint en compte les circumstàncies, el secretari tècnic del Consell Esportiu, Pep Besolí, valora les xifres de manera molt positiva.
Tal i com explica Besolí, els casals han anat molt millor del que s’esperaven i els infants han respòs molt bé a la nova normalitat i han seguit sempre les mesures de seguretat sanitària.
Pep Besolí comentava que durant aquestes 5 setmanes han enviat una quarantena de nens i nenes a fer-se les proves de la Covid-19 tal i com marquen els protocols si hi ha el mínim indici de febre o malestar. Tots els infants van donar negatiu a les proves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: