Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un taller d’ukelele tanca el programa d’activitats de lleure “Vilaestiueja” d’aquest any

El pati de l’escola Estalella Graells va acollir la darrera activitat del Vilaestiueja d’aquest any. Es va tractar d’un taller d’ukelele que va aplegar una vintena de participants entre nens i nenes i pares i mares

L’instrument, típic de les illes Hawaii, és una petita guitarra que destaca per la sonoritat i expressivitat dels seus sons. Per tal d’orientar els participants en l’us de l’instrument, els organitzadors del taller van realitzar, abans de començar, una petita classe pràctica per a ensenyar els principals trucs a l’hora de tocar-lo. Va ser una classe molt didàctica que va servir per a aprendre el funcionament bàsic de l’ukelele

El sistema de colors dels ukeleles i les cordes que van facilitar l’aprenentatge i l’interès i ganes que van demostrar en tot moment els nois i noies participants van fer que la vetllada fos un èxit. L’ukelele, a vegades confòs amb una joguina, és un instrument que sorprén molt

El taller va acabar amb una interpretació conjunta i amb el compromís dels participants a seguir practicant amb l’instrument

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: