Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix celebrarà una Festa Major adaptada a les circumstàncies

Aquest cap de setmana Torrelles de Foix celebrarà la seva Festa Major amb una programació reduïda i adaptada al context actual.

La situació de crisi sanitària impedirà que enguany s’hi puguin celebrar algunes de les activitats tradicionals de la Festa Major, com les cercaviles o els correfocs.
Els actes previstos es desenvoluparan seguint les mesures de protecció i seguretat, amb aforament limitat, control d’accés, mantenint la distància de seguretat i l’ús obligatori de mascareta, entre d’altres.
Demà, divendres 21 d’agost, es donarà el tret de sortida a dos quarts d’onze de la nit amb el pregó a Càrrec de Xavier Àvila Pérez de Bustos a la Plaça Lluís Companys i el castell de focs. Durant el cap de setmana es duran a terme alguns concerts, sardanes i un espectacle d’humor. Les entitats locals Coral Foix i els Diables amb els seus versots tindran el seu protagonisme durant el dissabte a la tarda i vespre.
El dimarts al migdia tindrà lloc la trobada d’autoritats, prèvia a la missa en honor a Sant Genís, presidida pel bisbe de Girona, el torrellenc Francesc Pardo, i es clourà amb una traca i una copa de cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: