Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’engega una campanya de conscienciació amb la Covid-19 dirigida a restauració i hostaleria

Les mesures més bàsiques se centren en l’ús de mascaretes, la higiene de mans i la distància de seguretat.

L’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat una campanya per tal d’informar els establiments d’hostaleria i restauració de les mesures d’higiene i seguretat que han de complir amb motiu de la COVID-19. L’objectiu d’aquesta campanya és continuar fent pedagogia i assessorament davant dels nous canvis que ha comportat la pandèmia en aquest sector i aconseguir que aquestes noves mesures siguin conegudes per tots els restauradors de la vila, que tothom les compleixi i, així, reduir al màxim el risc de contagi. Tal i com explica la regidora de turisme i comerç, Dolors Rius, les mesures més bàsiques se centren en l’ús de mascaretes, higiene de mans i distància de seguretat.
La tasca informativa la duen a terme els agents cívics sota la supervisió de la Policia Local de Vilafranca, que serà l’encarregada de controlar que se segueixin les mesures de seguretat establertes i d’obrir els expedients sancionadors corresponents en cas d’incompliments. Rius també apel·lava a la responsabilitat dels consumidors.
Aquesta campanya adreçada a establiments d’hostaleria i restauració se suma a la que ja està duent a terme la Policia Local de control de l’ús correcte de la mascareta per part de la població, amb la que ja s’han imposat més de 100 denúncies, i la de prohibició del consum de begudes alcohòliques a la via pública.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: