Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Martí tanca l’aparcament del castell per evitar les trobades nocturnes en aquest espai

Sant Martí tanca l’aparcament del castell per evitar les trobades nocturnes en aquest espai

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca tanca l’aparcament del castell per evitar les trobades nocturnes en aquest espai, que estaven generant molèsties i desperfectes.

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha decidit tancar l’aparcament auxiliar situat a l’entrada de la plaça, damunt de les Valls, que només serà operatiu en aquells moments en què sigui necessari utilitzar-lo. L’espai s’havia convertit en un lloc de trobades amb soroll a altes hores de la nit.

La carretera del Castell és de titularitat de la Diputació i s’ha demanat que col·loquin bandes reductores per evitar l’excés de velocitat. Tot i així, el consistori adverteix en una nota de premsa que «el millor remei és el sentit comú de tothom i el respecte a la comunitat». I recorda que «les despeses per incivisme tenen un cost elevat, que paguem entre tots i totes, amb uns recursos que es podrien aprofitar per atendre altres necessitats».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: