Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’amplia el termini per fer els dossiers de la Càpsula del Temps

L’ampliació és fins que s’acabin els exemplars de dossiers.

El passat 12 d’agost la Fundació Futura Penedès, juntament amb els administradors de la Festa Major, va presentar la iniciativa la Càpsula del Temps, una activitat dirigida al públic infantil comprès entre els 6 i els 12 anys que enguany no han pogut gaudir de la Festa Major ni participar en la Festa Major dels Petits. La càpsula del temps convida a fer una reflexió sobre els seus sentiments envers a la més típica, suspesa aquest 2020 com a conseqüència de la pandèmia del COVID-19. Els infants que ho desitgin poden recollir un dossier a l’Escorxador que hauran d’omplir amb cartes, textos i dibuixos. Tenint en compte que enguany amb la suspensió dels actes de la més típica falta molta gent a la vila, des de la Fundació s’ha volgut ampliar el termini d’entrega dels dossiers.
Els dossiers també es podien recollir la tarda d’aquest passat dijous i d’aquest divendres a la carpa dels administradors de la Festa Major. Un cop recollits els dossiers, seran dipositats a la càpsula del temps que serà ubicada al patí interior de la FECA, una de les empreses patrocinadores de la iniciativa. El 3 d’octubre se celebrarà la cerimònia de segellat i no s’obrirà fins l’1 de setembre de 2040.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: