Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Retorn de totes les entrades de la temporada del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca

Les limitacions d’aforament en els plànols de seients obliguen a retornar totes les entrades i iniciar una nova venda al setembre, complint amb totes les mesures de prevenció establertes.

A causa de la Covid-19 van quedar ajornats els espectacles de març a juny del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca, donant així per finalitzada la temporada d’espectacles febrer-juny 2020 d’arts escèniques i musicals en viu. Inicialment es van reprogramar tots els espectacles ajornats i es va procedir a fer el retorn de les entrades a totes les persones que ho van sol·licitar. Paral·lelament es va bloquejar la venda de tots els espectacles a l’espera de la definició del pla de represa cultural del Procicat.

Amb la fase de represa i amb el pla sectorial de les arts escèniques aprovat per la Generalitat de Catalunya, l’aforament habitual dels recintes ha de ser modificat i és per aquest motiu que es procedirà al retorn de l’import de totes les localitats venudes per tal de poder elaborar els nous plànols de seients que es distribuiran garantint el compliment de totes les mesures sanitàries.

Des del Servei de Cultura esperen que el retorn es podrà fer en un termini de temps breu.

El procediment de retorn de les entrades es farà de forma automàtica a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament, sense necessitat de petició de devolució, en el cas de les que hagin estat adquirides per internet.
Per les entrades comprades a taquilla es pot escollir sol·licitar que el retorn es faci per transferència bancària o en metàl·lic.

Totes les entrades de la programació de la temporada de setembre de 2020 a gener del 2021 s’hauran de comprar novament el dia que es posin a la venda.

L’equip de Cal Bolet i l’Auditori agraeix la comprensió de tothom i recorda que els dos equipaments iniciaran la propera temporada seguint totes les recomanacions sanitàries.

Més informació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: