Dijous, 22 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Provegueria lamenta que Torra no s’hagi acostat al territori per explicar el desplegament

Apunten que el president de la Generalitat s’havia de reunir-se amb ells i els alcaldes del territori el mes de juliol per explicar com es feria aquest desplegament i que la trobada no s’ha fet.

L’entitat ha enviat una carta al president de la Generalitat lamentant que tot i que hi havia segons els van dir la voluntat de fer una trobada al territori amb la participació de Quim Torra per posar fil a l’agulla en la implementació de la Vegueria Penedès durant el mes de juliol aquesta reunió no s’ha fet.
Entenen que el moment polític actual pot fer difícil trobar una data per fer la trobada, però des de Provegueria Penedès expliquen que els va sobtar que sense avís previ el passat 29 de juliol fos el vicepresident Pere Aragonès qui va avançar a Vilafranca que es començaria per desplegar els Departaments d’Educació i Agricultura al llarg del 2021.
Tot i això, consideren que és un bon inici, però remarquen que esperen del govern el desplegament de tots els departaments durant el 2021 i amb una assignació suficient en els pressupostos de l’any vinent.
Acaben demanant al president Torra una resposta immediata i definitiva a la situació en que es troba la Vegueria, que no pot viure diuen literalment més temps en construcció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: