Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV oferirà dos concerts especials de Festa Major amb òpera i música tradicionals

Dins de la programació especial de Festa Major es podrà veura una àmplia diversitat de continguts a la televisió del Penedès.

El dissabte 29 d’agost a les 9h del matí i a les 17h, es podrà escoltar un concert d’òpera. Cada any, per Festa Major, el Rotary Club de Vilafranca convida les persones grans de les residències a veure el concert de Banda. Enguany no podem celebrar la Festa Major tal com ho havíem fet fins ara, però el Rotary ha organitzat un recital produït per Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió i que ha estat enregistrat al Claustre de Sant Francesc, dedicat molt especialment a la gent gran de la vila i de la resta del Penedès.
La soprano Mireia Dolç i el tenor Vicenç Esteve, acompanyats al piano per Xavi Dolç, oferiran un recital ‘Ens agrada l’òpera’, que combina peces emblemàtiques del repertori operístic i cançons tradicionals catalanes.
D’altra banda el grup de músics protagonista del concert ‘Carta blanca a la festa major’ del 25è Dia del Graller va plasmar en el CD ‘La típica’, el passat 2018, aquell experiment que va donar un resultat excepcional. Ara, els músics s’han tornat a reunir per aquesta festa major de Vilafranca tan «atípica». Ho han fet en el concert enregistrat per Ràdio Vilafranca i Penedès TV que es podrà veure a la televisió el dilluns 31 d’agost a les 18’30h i a les 21h. .
A més, aquest divendres s’emet un documental que descobreix un dibuix de la processó datat de 1872 a través d’un reportatge de 360 Visual amb Josep Maria Feliu.
El dia 30 d’agost, en un exercici de nostàlgia, Penedès TV recuperarà les diades castellers del 2017 i 2016. A més, també podreu seguir el programa ‘Dosos Amunt’ coproduït per Penedès TV i TAC12.
El dia 31 d’agost, a les 12h s’emetran els vídeos dels balls parlats del Ball de Diables, Malcasats i Serrallonga.
A més, al llarg del dia podreu recuperar a la televisió reculls d’imatges d’anteriors anys, reportatges sobre diversos aspectes de la festa i del dissabte 29 al dilluns 31 d’agost s’emetran edicions especials de ‘L’informatiu’ de Penedès TV a les dues del migdia, a les sis de la tarda i a les 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: