Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ofici i novena del dia de Sant Fèlix ja tenen l’aforament complet

Encara queden places per a la majoria de les novenes, mentre que l’ofici i la novena del dia 30 d’agost ja estan complets.

Des del passat 13 d’agost està en funcionament la plataforma per reservar entrades per internet als actes litúrgics relacionats amb Sant Fèlix que se celebraran a la basílica de Santa Maria. Amb motiu de la situació d’emergència sanitària per la Covid-19, els actes litúrgics al voltant de Sant Fèlix com les novenes del 22 al 30 d’agost al vespre i els oficis religiosos dels dies 30 i 31 d’agost al matí es faran enguany controlats i amb un aforament del 60%. Les persones interessades a assistir a qualsevol dels actes litúrgics han de fer la reserva prèvia de plaça al web cultura.vilafranca.cat/reserves2020 o presencialment al Servei de Cultura, a l’Escorxador. De moment han quedat exhaurides les places per l’ofici i la novena del diumenge 30 d’agost, dia de Sant Fèlix.

En tots els actes serà indispensable la utilització de la mascareta i el compliment de les normes de seguretat. No es permetrà l’entrada a la basílica sense la presentació de la reserva prèvia confirmada, acompanyada del DNI.

Les novenes i el cant dels els goigs tindran lloc a la basílica de Santa Maria del 22 al 30 d’agost cada dia a les 20.45h i les portes s’obriran a les 20h. Els Goigs no seran interpretats en directe per motius de seguretat i s’escoltaran mitjançant un enregistrament que ha fet Penedès TV. Els oficis dels dies 30 i 31 d’agost començaran a les 10h i s’obriran les portes a les 9.15h.

D’altra banda, per als nens i nenes de 6 a 12, hi ha disponible el dossier de la Càpsula del temps de la Festa Major, una iniciativa de la Fundació Privada Futura Penedès que compta amb el suport dels Administradors.

Els infants que ho desitgin poden recollir fins al 28 d’agost un dossier a l’Escorxador que hauran d’omplir amb cartes, textos i dibuixos. Els participants tindran fins a mitjans de setembre per omplir-lo i lliurar-lo a l’Escorxador durant la setmana del 14 al 18 de setembre.

Un cop recollits els dossiers, seran dipositats a la càpsula del temps, que serà ubicada al patí interior de la FECA, una de les empreses patrocinadores de la iniciativa. El proper 3 d’octubre se celebrarà la cerimònia de segellat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: