Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

MUSiCVEU torna aquest cap de setmana amb la música de l’Andrea Motis & Trio

El Festival tenia programats 10 concerts, però al mes de març es va haver d’aturar, quedant pendents els tres darrers.

El festival MUSiCVEU reprèn la seva activitat musical aquest proper diumenge a les vuit del vespre amb l’actuació de la trompetista, cantant i compositora Andrea Motis acompanyada del seu inseparable trio, format per Joan Chamorro i Josep Traver.
Des de Pinnae van plantejar als artistes l’objectiu d’ajornar i no suspendre el festival, de manera que ara l’han pogut reprogramar.
El concert d’Andrea Motis tindrà lloc fora de l’espai habitual del festival, que és normalment l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae. En aquesta ocasió es farà als jardins del restaurant Mirador de les Caves a Subirats.
El concert de MUSiCVEU es durà a terme seguint els protocols de seguretat vigents. Així, l’entrada a l’espai del concert estarà ben senyalitzada i l’organització proveirà de gel hidroalcohòlic a tots els assistents. L’ús de mascareta serà obligatori. El públic s’ubicarà a la zona seleccionada dels jardins. Només es permetrà l’accés del públic que disposi de l’entrada adquirida prèviament.
D’altra banda, el públic podrà a gaudir d’un sopar solidari a càrrec del restaurant CAL BLAI en acabar el concert. El 10% de l’import estarà destinat a l’entitat beneficiària del festival, AMPERT. L’import del sopar serà de 30€ i els tiquets es podran comprar a la mateixa web de www.musicveu.cat
El festival portava un bon ritme de venda d’entrades abans del seu ajornament al mes de març. I ara amb la represa ha esgotat també les entrades d’Andrea Motis.
El festival continuarà el mes de setembre amb dos concerts més, el dia 20 de setembre actuarà el grup d’havaneres Les Anxovetes i el dia 27 de setembre ho farà la pianista Montse Ríos, Piano.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: