Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’organització del cicle de tertúlies als cellers valora molt positivament els canvis d’enguany

El cicle de tertúlies d’estiu als cellers està organitzat per Vinseum, la Cultural Llibreria, Ràdio Vilafranca i Penedès TV i la Biblioteca Torras i Bages.

El cicle de tertúlies d’estiu als cellers està organitzat per Vinseum, la Cultural Llibreria, Ràdio Vilafranca i Penedès TV i la Biblioteca Torras i Bages. Era una proposta que, fins l’estiu passat, es feia a la terrassa del Vinseum. Aquest any, a causa de les obres al museu i en part també degut a la crisi sanitària, el cicle va passar a celebrar-se a diversos cellers penedesencs. Ara que ha acabat i donada la bona resposta del públic, el balanç del canvi d’ubicació és molt positiu.

De fet, és un format que pot haver vingut per quedar-se. El responsable d’activitats del Vinseum Jordi Ribas espera que l’any vinent sigui sense haver de seguir tantes mesures de seguretat.

Les tertúlies literàries han comptat aquest estiu amb Gemma Ruiz, amb el seu llibre ‘Ca la Wenling’, Enric Calpena amb ‘El primer capità’, Eva Baltasar amb ‘Boulder’ i Roger Pera amb ‘Èxit’. Les vetllades han estat conduïdes per periodistes de Ràdio Vilafranca i Penedès TV i s’han pogut seguir també a les ones de la ràdio. De fet es poden recuperar a la pàgina web www.rtvvilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: