Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Torrelavit multiplica per cinc els tràmits telemàtics en un any

El govern municipal de Torrelavit ha impulsat fins a 26 noves gestions a través de la web davant les sis que s’hi podien fer un any enrere.

A partir d’ara es poden fer fins a 32 gestions telemàtiques de diferents àmbits a través de la web de l’Ajuntament de Torrelavit. Això és fruit de l’impuls que el govern municipal ha volgut donar a la gestió telemàtica de determinats serveis, amb la voluntat de facilitar una atenció telemàtica, propera i segura per agilitar els tràmits i minimitzar els desplaçaments.

El govern municipal ha apostat per incrementar les possibilitats de la web amb millores dins l’espai de l’administració oberta al ciutadà, en el marc de la crisi de la Covid-19. De les sol·licituds de cites amb regidors o tècnics municipals, els volants d’empadronament o les instàncies genèriques o declaracions responsables en matèria de salut alimentària que ja es podien tramitar a través de la web, ara s’ha passat a una llarga llista de tràmits que els ciutadans poden fer des de casa, només amb accés a Internet i el certificat d’identificació digital idcat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: