Dijous, 22 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tranquil·litat als carrers ha imperat el dia de Sant Fèlix

A l’hora que tradicionalment s’inicia amb el ball de l’Àliga la processó de Sant Fèlix el dia 30 d’agost des de la plaça de Santa Maria aquest indret acostuma a estar ple de gom a gom de gent.

Aquest 2020 tot és diferent. Aquest diumenge a aquella hora hi havia gent a la plaça, però no era una multitud. En algun moment determinat es va agrupar més gent del que podria entendres com a saludable però de forma esporàdica la gent es va anar dispersant. Cal tenir en compte, però, que com a mesura de prevenció hi havia un desplegament policia excepcional, amb parelles de policia a cada cantonada de les places de Santa Maria, Jaume I i de l’Oli.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: