Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Torras i Bages ha multiplicat per tres les dades de préstec de les plataformes virtuals

Les plataformes virtuals de e-biblio i e-film de la Biblioteca Torras i Bages han multiplicat per tres les seves dades de préstec coincidint amb el tancament de l’equipament per el coronavirus.

Si al mes de gener hi havia hagut 198 préstecs a l’e-biblio i 27 a l’e-film, al març n’eren 439 i 167 respectivament. Però la tendència ha continuat a l’alça els següents mesos: per posar alguns exemples, a l’abril es va assolir el pic d’usos de l’e-biblio amb 719 i al juny, l’e-film arribava als 613 préstecs.
Les dades es poden extrapolar a moltes altres biblioteques, de manera que sembla que el confinament ha fet que molts usuaris i usuàries hagin descobert el potencial d’aquestes plataformes telemàtiques.
La Biblioteca Torras i Bages ha anat recuperant poc a poc la normalitat un cop va poder reobrir. Però es tracta d’una normalitat que no té res a veure amb la normalitat anterior a la pandèmia de coronavirus i que està afectant el volum de persones que s’acosten a l’equipament.
La biblioteca vilafranquina estarà oberta tot l’estiu. Els dilluns i dijous de 16 a 19h; i els dimarts, dimecres i divendres, de 10 a 13h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: