Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La població de Vilafranca fa cues a l’Escorxador per a fer-se les proves PCR

La prova consisteix en agafar una mostra de la gola i del nas que, amb l’ajuda d’un bastonet, el personal sanitari extreu en pocs minuts.

Des de primera hora del matí d’aquest dilluns s’han format cues a l’Escorxador per a practicar els testos massius de cribatge que està fent el Departament de Salut a Vilafranca. Les proves estan destinades a persones amb edats compreses entre els 19 i els 40 anys que no tinguin símptomes de coronavirus però que en els darrers dies hagin tingut contactes socials sense respectar les mesures sanitàries. En el cas de l’Anna Cuscó, malgrat haver seguit correctament totes les mesures, volia quedar-se tranquil·la fent-se la prova.
Hi ha molta gent que, per feina, han de tenir contacte diari amb diverses persones al llarg del dia i opten també per a realitzar-se les proves PCR. És el cas de la Sheila Fernández.
El Jordi Aixalà, en canvi, reconeix que va estar en un sopar en el que dies després un amic seu va donar positiu i per això s’ha acostat a l’Escorxador a fer-se les proves.
Totes aquelles persones que volen fer-se les proves han d’omplir un document que trobaran a l’entrada de l’Escorxador.
La prova consisteix en agafar una mostra de la gola i del nas que, amb l’ajuda d’un bastonet, el personal sanitari extreu en pocs minuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: