Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau acull un campus jove en el que es combinen jocs i emocions

Diversos joves vilafranquins entre 13 i 15 anys participen aquestes setmanes en un campus estiuenc a la Nau en el que es duen a terme diverses activitats lúdiques i formatives pensades per a desenvolupar les emocions al mateix temps que es juga.

El campus s’ha dividit en dos torns que, durant dues setmanes, s’han dedicat a fer treball emocional molt vinculat al període de confinament que han viscut els joves participants durant els mesos precedents. L’objectiu del campus, però, va més enllà d’aquesta reflexió i busca la interconnexió entre els joves.

El balanç del treball de camp, fins ara, és molt boEls participants en el campus es mostren molt satisfets de l’experiència i valoren el fet d’haver participat en activitats tan originals com la realitzazció d’un programa de ràdio o una entrevista televisiva. El campus continuarà actiu durant tota aquesta setmana i està previst que finalitzi el divendres amb les darreres activitats programades

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: