Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Festa de la Fil.loxera ha quedat suspesa

La Festa de la Fil.loxera ha quedat suspesa

Les cercaviles, correfocs i actes tradicionals de les Fires de Sant Sadurní, com la Festa de la Fil.loxera han quedat suspesos

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurni presentarà el proper cap de setmana la programació prevista per a l’edició d’enguany de les Fires i Festes, que es desenvoluparan en un context especial a causa de la crisi sanitària, amb una logística i mesures de seguretat sense precedents. Seran unes Fires en versió reduïda i adaptades a les circumstàncies. Totes les activitats previstes, siguin gratuïtes o de pagament, tindran un aforament limitat i serà imprescindible accedir amb entrada i acompanyat d’un document d’identificació personal. Les cercaviles, correfocs i actes tradicionals com la Festa de la Fil.loxera han quedat suspesos. Bona part de la programació es traslladarà als terrenys del costat del CAP de Sant Sadurní, on s’hi habilitarà un espai tancat i perimetrat i que comptarà amb un escenari permanent durant els dies de Fires i Festes. L’Ajuntament de Sant Sadurní prendrà diverses mesures per assegurar la traçabilitat i el seguiment de tots els espectadors que accedeixin a cadascuna de les activitats. Les persones assistents hauran de portar obligatòriament mascareta. En els accesos al recinte hi haurà també punts de neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i es prendrà la temperatura. En qualsevol cas, la programació estarà subjecta a les circumstàncies de cada moment i l’evolució de la situació sanitària, així com a les condicions que decretin les autoritats competents.
A partir del dilluns 31 d’agost es podran adquirir les entrades per a cadascuna de les activitats, imprescindible per a poder assistir als espectacles i concerts, tant si són gratuïts com de pagament. Fins al 4 de setembre es donarà preferència als veïns i veïnes de Sant Sadurní i només es podran adquirir presencialment als punts de venda que s’instal.laran al Casal d’Entitats. A partir del 4 de setembre també es podran adquirir per internet.
Tant si s’adquireixen presencialment com per internet caldrà facilitar el número de DNI de totes les persones que sol·licitin entrada. Es podrà demanar un màxim de quatre entrades per persona. Les entrades seran personals i intransferibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: