Dilluns, 24 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta la Càpsula del Temps de la Festa Major per a nens i nenes

Aquesta iniciativa és un projecte de la Fundació Privada Futura Penedès que compta amb el suport dels Administradors de la Festa Major.

Aquest dimecres els Administradors i administradores de la Festa Major i la Fundació Privada Futura Penedès han presentat la Càpsula del Temps de la Festa Major, una activitat dirigida al públic infantil comprès entre els 6 i els 12 anys.
Va dirigida especialment als infants de la vila que enguany no han pogut gaudir de la Festa Major ni participar en la Festa Major dels Petits.
La càpsula del temps convida a fer una reflexió sobre els seus sentiments envers a la més típica, suspesa aquest 2020 com a conseqüència de la pandèmia del COVID-19.

Els infants que ho desitgin podran recollir un dossier a l’Escorxador que hauran d’omplir amb cartes, textos i dibuixos.
La voluntat és que aquesta càpsula del temps, que inclourà fins a 250 dossiers, es tanqui el 3 d’octubre de 2020 i s’obri l’1 de setembre de 2040.
La càpsula no anirà enterrada sinó que es tancarà dins d’una piràmide, que ha estat dissenyada per l’arquitecte Ricard Corominas.

Els infants podran recollir el dossier de la càpsula del temps des de dilluns vinent, 17 d’agost, fins divendres 28 a l’Escorxador, en horari de matí des de les 9 les dues del migdia. En el moment de la recollida els nens i nenes participants s’hauran de registrar per a poder ser convidats en l’obertura de la càpsula d’aquí vint anys.
Els participants tindran fins a mitjans de setembre per omplir el dossier amb els seus textos i dibuixos i hauran de ser lliurats a l’Escorxador durant la setmana compresa entre el 14 i el 18 de setembre.
Un cop recollits els dossiers, seran dipositats a la càpsula del temps que serà ubicada al patí interior de la FECA, una de les empreses patrocinadores de la iniciativa. El 3 d’octubre se celebrarà la cerimònia de segellat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: