Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els nivells de contaminants de l’aire als Monjos es troben per sota dels límits legals

Aquesta és ja la cinquena campanya de mesuraments que es fa amb la col·laboració del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

La Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya ha emès recentment l’informe sobre la campanya de mesuraments de la qualitat de l’aire realitzada a Santa Margarida i els Monjos entre el 22 de juliol i el 29 d’octubre del 2019, en el qual es constata que els nivells de tots els contaminants mesurats es troben per sota dels valors límits legislatius i que no s’ha detectat cap valor anòmal.
La unitat mòbil, instal·lada entre el carrer Vinyes i el carrer de la Plata, va avaluar els nivells de contaminants atmosfèrics de diòxid de sofre, sulfur d’hidrogen, diòxid de nitrogen, monòxid de carboni, ozó, benzè i partícules en suspensió de diàmetre inferior a 10 micres.
Aquesta és ja la cinquena campanya de mesuraments que es fa amb la col·laboració del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, que se suma a les que s’han realitzat en anys anteriors al Camí de les Fàbriques, a la confluència dels carrers Vinyes i la Plata , a l’avinguda de Cal Rubió i a Tres Pins. Els resultats dels diferents informes, com també en les campanyes de mesuraments realitzades en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, sempre han estat similars. Els informes són consultables a la pàgina web de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: