Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons exhaureixen les places del tast de vins

Després de tenir el local social tancat durant els mesos més durs de la pandèmia aquest estiu els Falcons de Vilafranca han decidit obrir-lo per dur a terme algunes activitats socials.

Per exemple aquest dijous s’ha dut a terme el segon tast comentat de vins d’enguany. Des del passat mes de juliol en volen fer un cada tercer dijous de mes.

Es tracta d’un tast similar als que es van dur a terme l’any passat durant el 60è aniversari, però aquest s’ha de fer respectant totes les mesures de seguretat i higièniques corresponents degut a la situació actual.

En aquesta ocasió es va poder tastar una àmplia gamma de vins del Celler Miquel Pons. L’horari dels tastos és de vuit del vespre a dos quarts de deu de la nit i té lloc al local dels Falcons de Vilafranca. El tast està limitat a 30 participants i cal una inscripció prèvia. Per més informació dels propers tastos es pot consultar l’enllaç falconsdevilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: