Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca organitzen actes de petit format per la Festa Major

L’última crida a la responsabilitat per part del president de la Generalitat d’aquest dilluns ha motivat que els Castellers de Vilafranca haguessin de variar alguns dels actes que havien previst.

El cap de colla, Sisco Benet, assumeix que les circumstàncies són les que són, i explica que inicialment havien pensat en fer una crida a tots els afeccionats i castellers a sortir al carrer amb indumentària de la colla, però que el que ara cal és una crida a la prudència.
Finalment han mantingut actes que permeten un control d’aforament i totes les mesures de seguretat sanitària del seu protocol. Per exemple aquest dimecres el membre de la colla, Lucas Charnet, actuarà en una sessió més dels Musicals a Cal Figarot. Serà amb aforament limitat i sota reserva prèvia. Aquest dijous hi haurà una última sessió de cinema a la fresca al pati de Cal Figarot. Una sessió a la que encara s’ha reduït més l’aforament i que també requereix de reserva prèvia.
Un dels actes tradicionals a les portes de la festa major, el bateig casteller, es farà però també serà diferent al d’altres ocasions. Tindrà lloc divendres a la tarda i s’aprofitarà per descobrir també les fotografies dels darrers cap de colla i president, sortints.
Es farà el bateig casteller, però no hi haurà berenar de veterans.
D’altra banda aquesta setmana el local dels Castellers de Vilafranca manté oberta la seva botiga fins divendres de sis de la tarda a nou del vespre i dissabte de deu del matí a dues del migdia. Es poden adquirir polos, domassos o cava de la colla. I també , com a novetat, unes postals amb castells dels Verds, entre d’altres amb una construcció feta a peu de vinya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: