Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El “Vilaestiueja” tanca amb una participació de més de 1.200 nens i nenes en 13 tallers

El programa d’activitats de lleure «Vilaestiueja», pensat per a nens i nenes d’entre 0 i 12 anys d’edat, ha tancat la seva primera edició amb uns xifres molt bones que demostren l’èxit de la iniciativa municipal.

Fins a 1.200 infants han participat en algun dels 13 tallers que s’han organitzat en diferents sessions entre el 6 de juliol i el 6 d’agost. Els tallers han estat variats i han abarcat des de pràctiques d’instruments musicals com l’harmònica o l’ukelele fins a classes de patinatge o un taller de pintura que es va dur a terme a la plaça dels Boters. Tot plegat en un any marcat per les dificultats generades per la Covid-19 que s’han pogut esquivar durant les cinc setmanes d’activitats.

A més de fer possible que els nens i nenes disfrutessin d’activitats de lleure i recreatives, el Vilaestiueja també ha permès potenciar la interrelació entre les famílies després del llarg període de confinament viscut que ha posat a prova el comportament de tothom

Després dels bons resultats d’aquest any, l’Ajuntament valora la continuïtat de la iniciativa en els propers estius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: