Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El taller ‘Pinta la bota’ del cicle Vilaestiueja homenatja la plaça dels Boters de Vilafranca

L’activitat familiar consistia en pintar unes il·lustracions sobre el procés de fabricació de les botes.

Durant tots els dimecres del mes de juliol, així com el primer dimecres d’agost, la plaça dels Boters de Vilafranca ha acollit una activitat emmarcada en el cicle Vilaestiueja i a càrrec de monitores de l’Escola d’Art Arsenal. El taller s’anomenava ‘Pinta la bota’ i volia ser un homenatge a la plaça dels Boters on, fa temps, s’havien fabricat les botes a Vilafranca. L’activitat familiar consistia en pintar unes il·lustracions sobre el procés de fabricació de les botes.
Segons explicava la monitora d’activitats de l’Escola d’Art Arsenal Anna Florido, el taller, que finalitzava aquest dimecres, ha tingut molt d’èxit.
L’activitat anava destinada a famílies amb infants des dels 3 anys i s’ha dividit, cada dimecres, en 3 grups de 10 persones per a evitar aglomeracions. Cada tarda que tenia lloc l’activitat, s’ha comptat amb unes 30 persones en total.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: