Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sector del caravaning ha revifat amb força aquest estiu després de perdre la Setmana Santa

En un any que està sent molt irregular en tots els sectors, el del caravaning s’ha refet en la campanya d’estiu després d’haver patit un tancament de dos mesos amb l’estat d’alarma.

Les autocaravanes han estat una bona opció per anar de vacances aquest estiu, segons expliquen des de M3 Caravaning, un dels més grans centres de venda i lloguer d’autocaravanes que te la seva seu a Vilafranca. Durant l’estat d’alarma van estar pràcticament dos mesos tancats, però a partir del mes de juny han anat notant una revifada en la seva clientela. Com comenta Neus Mata, de M3 Caravaning, el fet que hi hagi una certa recança a anar a hotels, i que força viatges organitzats s’hagin anul·lat a portat a que l’autocaravana sigui una bona opció per sortir. Explica que han notat més presència de clients poc habituals al món del caravaning.
Malgrat tot sí han notat que clients de fora de l’estat pràcticament no en tenen aquest estiu, i fins i tot que la majoria dels usuaris provenen exclusivament del territori català. Bàsicament es tracta de parelles o grups familiars, que busquen la seguretat que els dona tenir-ho tot al vehicle i no haver de pensar en compartir espais comuns.
Aquest estiu la majoria de reserves per els vehicles de lloguer són per una setmana, quan altres anys s’anava dels 15 dies a les tres setmanes. Neus Mata apunta que malgrat tot tenen la previsió de poder tancar l’any de manera equilibrada.
Aquesta segona setmana d’agost és una de les més fortes de feina, i explicava que els han sortit 10 vehicles de lloguer, i que també n’han lliurat uns quants de venda. Uns mesos d’estiu que els han ajudat a superar el que va representar perdre la Setmana Santa que sempre és un altre pic important de sortida d’aquest tipus de vehicles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: