Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Vilafranca denuncia que la Generalitat ha cancel·lat les targetes moneder

El Secretari d’Organització del PSC de Vilafranca, Joan Tarrida, denuncia que la Generalitat “no es faci càrrec de la seva responsabilitat i deixi en mans dels Ajuntaments” aquesta qüestió.

Després que el Parlament aprovés per unanimitat una moció sobre la situació d’emergència educativa proposada pels socialistes que demanava, entre d’altres, «donar cobertura als ajuts alimentaris per a menors vulnerables, durant els mesos no lectius de l’estiu del 2020», el Govern de la Generalitat encara no ha donat resposta sobre com i quan facilitarà aquests nous ajuts alimentaris que necessiten moltes famílies. De fet, la Generalitat ha ordenat des del passat divendres cancel·lar les targetes moneder que es van atorgar a les famílies amb fills que reben beca menjador i que arran del tancament dels centres educatius, no se’n podien beneficiar.

Des del món local, especialment d’ençà l’inici de l’emergència sanitària, s’han establert les mesures necessàries per cobrir les necessitats alimentàries d’infants i adolescents, en el marc del tancament dels centres educatius a través dels casals d’estiu i les colònies o incrementant els ajusts al Rebost Solidari.

El Secretari d’Organització del PSC de Vilafranca, Joan Tarrida, denuncia que la Generalitat «no es faci càrrec de la seva responsabilitat i deixi en mans dels Ajuntaments els àpats dels infants vulnerables, sense tenir en compte les diferents possibilitats que cada ajuntament té».

Segons Tarrida, «aquesta manca de resposta davant les necessitats dels més febles és un exemple de la deixadesa d’aquest Govern en les seves funcions en una conjuntura molt delicada creada pel COVID19, que ha fet més difícil la situació de molts ciutadans».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: