Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El disc ‘Sona la Festa major!’ torna després de sis anys de la publicació del conte-CD

Mònica Calaf i Mikel Fuentes treuen a la venda el disc ‘Sona la Festa Major!’ sis anys després de la publicació del conte-CD.

Després de sis anys de l’edició del conte il·lustrat amb CD ‘Sona la Festa Major!’, Mònica Calaf i Mikel Fuentes han decidit treure a la venda també el disc solt, davant la demanda de les famílies. Es tracta d’un disc que els infants no es cansen d’escoltar i de ballar i amb el que aprenen cultura popular i afinen l’oïda.

El disc ‘Sona la Festa Major!’ és un disc pensat per a nens i nenes, però que agrada a totes les edats. Té un caire didàctic i pedagògic ja que s’hi pot escoltar el nom i el so de cada instrument que participa de la Festa Major i també el nom i una música de cada element del seguici. Mònica Calaf va ser aquest dimarts al magazine Penedès Gamma Extra per explicar-ho.

Del disc cal destacar els arranjaments de les peces per a grup de gralles realitzats pel recentment traspassat Miquel Benito. Respecte a d’altres discos de festa major, en aquest cas s’hi poden sentir els instruments que toquen els músics, agrupacions instrumentals, els instruments que fan sonar els balladors i també enregistraments en directe de petards, coets i so ambient. Es tracta doncs d’un disc que fa viure la festa major de ben a prop.
2.34’54» – 2.35’34»: Perquè… festa major

El CD es pot trobar a les llibreries de Vilafranca al preu de 10 euros i també a la botiga online www.sonalafestamajor.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: