Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El barri de la Girada ha cancel·lat també la seva festa prevista per el setembre

El barri acostuma a celebrar la seva festa al voltant de l’11 de setembre, i vista la situació actual han decidit cancel·lar-la per aquest 2020.

L’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de La Girada a Vilafranca ha anunciat que ha pres la decisió de suspendre la festa del barri davant la situació de risc pel que fa a la celebració d’actes públics, generada per la crisi sanitària del Covid-19.
Amb aquesta mesura, l’associació aposta per prioritzar la salut de tots els seus socis, veïns, comerciants, empreses i entitats del barri, d’acord amb l’evolució de la pandèmia i els nous contagis ocorreguts en forma de rebrots, en diferents parts de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: