Divendres, 25 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 3 de vuit nomena el periodista Ricard Vinyals com a nou director

Ricard Vinyals agafa el relleu de Ricard Rafecas, que va ser el director d’El 3 de vuit durant 37 anys, fins al maig del 2019.

El setmanari penedesenc informa avui que després d’un any en què les funcions de la direcció han recaigut de manera col·legiada en el conjunt de la redacció, ara s’aposta per situar un històric de la casa al capdavant de l’edició.
Vinyals, però, assumeix un càrrec directiu renovat, pensat per encarar els reptes de futur.
El nou director no abandonarà del tot el rol de redactor, de manera que Vinyals continuarà lligat a la cobertura de l’actualitat. Continuarà mantenint la seva experiència al Baix Penedès i incorpora un rol de representació i de referència del mitjà de cara al conjunt de la societat penedesenca.
El vilafranquí Ricard Vinyals té 54 anys, és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar la seva vinculació amb El 3 de vuit i el 1987 fent cròniques dels partits d’hoquei patins del Patí Vilafranca. I es va incorporar com a redactor a la comarca del Baix Penedès el juny del 1993. Des d’aleshores i fins l’actualitat ha estat el responsable de la informació periodística en aquesta comarca. Vinyals també ha col·laborat amb altres mitjans de comunicació. Per exemple, el 1988 va començar a fer retransmissions esportives d’hoquei patins per a Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: