Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dimarts es va produir un incendi de vegetació dins les Caves Codorniu

Dimarts es va produir un incendi de vegetació dins les Caves Codorniu

Cap a quarts de set de la tarda es va originar un incendi de vegetació a l’interior de les Caves Codorniu de Sant Sadurní, que va cremar aproximadament 1,5 Ha de vegetació.

El foc va afectar parcialment la bassa de la depuradora i de forma lleu un mur de les instal·lacions.
La ràpida intervenció terrestre i per aire dels ADF i Bombers, amb el suport de la Policia Local i Mossos d’Esquadra, va suposar que en poca estona el foc estigués controlat i no pugés a la copa dels arbres, tot i que avançava ràpidament atesa la sequedat de la vegetació. ADF i Bombers van estar remullant la zona fins a les 22h.
Els primers indicis apunten que el foc va començar de forma fortuïta en un transformador elèctric o caixa de llums.
En l’extinció hi van prendre part l’ADF Sant Sadurní, amb el suport d’ADF Torrelavit i ADF Quintinenca de Sant Quintí de Mediona amb un total de 4 vehicles; 1 helicòpter i 5 dotacions de Bombers, Policia Local, Mossos d’Esquadra i el SEM. També es van desplaçar fins al lloc de l’incendi l’Alcalde i el regidor de Governació i Via Pública.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: