Dijous, 22 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

16 casos dels que es van presentar al cribratge de l’Escorxador han donat positiu

A Vilafranca la setmana passada es va fer un cribratge intensiu de la població de l’àrea bàsica de salut.

Segons les dades publicades per el Departament de Salut, entre entre el dilluns dia 10 d’agost i fins al divendres 14 d’agost, el darrer dia, es va fer un total de 3.022 proves PCR, de les quals un 0,53% van donar resultat positiu en COVID-19, això vol dir 16 casos.
Salut informa que ja ha fet un total de 15.556 proves PCR en el conjunt de cribratges intensius de COVID arreu del territori català. Les proves han tingut un total de 345 positius de COVID-19 asimptomàtics, cosa que suposa un percentatge del 2,2 % de les mostres analitzades.
De tots els cribratges realitzats el de Vilafranca és el que ha donat el nombre més baix de positius. El cribratge massiu a Granollers és el que ha donat el percentatge més alt, s’hi van fer 1.053 proves PCR de les quals el 10,26% van ser positiu en COVID, amb 108 casos.
Totes les actuacions de cribratges massius s’han fet coordinadament amb els ajuntaments dels municipis implicats i amb el suport comunitari de les diverses entitats locals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: