Dimarts, 21 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un taller de contes amb titelles ha format part dels actes del Vilaestiueja

L’activitat va tenir força seguiment, amb les famílies que hi van assistir com a públic seguint les mesures indicades per les autoritats sanitàries.

La Laura del Barret era la protagonista d’aquest taller de contes amb titelles, que tenia lloc divendres a la tarda al Claustre de Sant Francesc i que estava adreçat a nens i nenes d’entre 7 i 12 anys. La narradora va explicar contes amb titelles fets a mà. El fil conductor de la selecció d’històries eren les emocions.

L’activitat va tenir força seguiment, amb les famílies que hi van assistir com a públic seguint les mesures indicades per les autoritats sanitàries.

La Laura del Barret destacava les ganes amb les quals es prenien els nens i nenes les activitats.

Les activitats del Vilaestiueja continuen fins al divendres 7 d’agost amb multitud de propostes adreçades al públic familiar. Tots els actes són gratuïts, però cal reservar les entrades dels infants per controlar l’aforament. També s’ha de signar el document de responsabilitat que es pot trobar al web www.vilafranca.cat/vilaestiueja i portar-lo el dia del taller. Les activitats es fan complint amb les mesures de seguretat per prevenir el contagi de la Covid-19.

Una altra de les propostes del Vilaestiueja ha estat un taller de Kapla

També divendres a la tarda, però en aquesta ocasió al pati de l’escola Estalella i Graells, es va fer un taller d’animació basat en el joc de construcció Kapla. L’activitat estava adreçada a infants de 7 a 12 anys.
A l’inici del taller es va fer una petita explicació sobre el Kapla i després els animadors van guiar els nens i nenes i els seus acompanyants per realitzar grans construccions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: