Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelles de Foix convertirà l’antiga escola Guerau de Peguera en un alberg turístic

Torrelles de Foix convertirà l’antiga escola Guerau de Peguera en un alberg turístic

L’alberg permetria ampliar considerablement l’oferta de places de llits del municipi, alhora que oferir noves possibilitats d’allotjament per a públic familiar i de grups.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix rebrà del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC) pel període 2020-2024 una subvenció de 370.000 euros. D’aquesta xifra, una tercera part es destinarà al programa de renovació de l’enllumenat municipal amb tecnologia LED i la resta servirà per finançar la remodelació i adequació de l’antiga escola Guerau de Peguera, per reconvertir-la en un alberg turístic.

Es tractaria del primer equipament d’aquestes característiques al Penedès, que permetria continuar impulsant la vocació i un model de poble obert al turisme, motor de la promoció del municipi i del seu entorn natural i patrimonial, així com per a la revitalització econòmica de Torrelles. L’alberg permetria ampliar considerablement l’oferta de places de llits del municipi, alhora que oferir noves possibilitats d’allotjament per a públic familiar i de grups, escoles, colònies, entre d’altres.

L’Ajuntament destinarà 250 mil euros del PUOSC i sol·licitarà més ajuts a les administracions per tal de cobrir amb subvencions el cost total de l’obra de remodelació, que es calcula se situaria al voltant dels 400 mil euros.

L’altra part dels fons del PUOSC, 120 mil euros, es destinaran a la renovació de l’enllumenat LED i permetran abordar la primera fase de Can Coral, del barri Corral Nou, a més de la substitució de la il·luminació del camp de futbol municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: