Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelavit invertirà 350 mil € del PUOSC en el Pont de les Escoles i la millora del pavelló

Torrelavit invertirà 350 mil € del PUOSC en el Pont de les Escoles i la millora del pavelló

El govern de Torrelavit ja havia previst el desenvolupament d’aquests projectes com a prioritari dins del programa d’actuació municipal.

Tanmateix, les subvencions del PUOSC atorgades a Torrelavit també preveuen la millora de la connectivitat amb la instal·lació de wifi obert en algunes places del municipi, un projecte que té una subvenció de més de 15 mil euros. Les obres previstes al Pont de les Escoles, el projecte de les quals es va aprovar per unanimitat al ple municipal, suposaran una inversió total de 77.500 euros i inclouen la consolidació de l’estructura, la revisió de les esquerdes i fissures, el reforç de la fonamentació i la neteja de tota l’estructura per recupera la imatge original del pont. El projecte de reforma del pavelló poliesportiu de Torrelavit, que es va aprovar amb els vots del govern té un pressupost de 387.000 euros i consistirà en l’ampliació i millora de la capacitat mitjançant l’adequació de dues sales de 37 i 40 metres quadrats, la modernització dels vestidors i la pista esportiva, i la solució dels problemes detectats a la coberta.
L’objectiu del govern municipal és iniciar les obres dins del 2020 i intentar acabar els tres projectes el més aviat possible, tenint en compte el context econòmic i social marcat per la Covid-19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: