Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Suspenen la festa major de Torrelavit i Can Rossell per precaució davant la COVID-19

Davant de l’actual situació de rebrots que s’està donant arreu del país, les entitats organitzadores han decidit suspendre aquestes festes fins que es puguin garantir les condicions de seguretat.

La Comissió de Festes de Torrelavit i l’Associació de Veïns de Can Rossell han decidit suspendre les festes majors de Torrelavit i Can Rossell davant l’increment dels brots de coronavirus que s’han registrat en les últimes setmanes. La Comissió de Festes es va reunir dijous passat amb l’alcalde i van acordar suspendre tots els actes amb la voluntat de poder recuperar aquesta festa més endavant, quan el control dels contagis estigui més garantit.
Tanmateix, l’associació de Veïns de Can Rossell també es va reunir dijous al vespre i va prendre la mateixa decisió coincidint amb la necessitat de generar un ambient de prudència davant l’increment dels positius a Catalunya.
La decisió, que compta amb el suport de l’oposició, s’ha produït després que, en ambdós casos, els organitzadors de les festes assegurin que és impossible garantir les mesures de seguretat necessàries per evitar possibles contagis durant la celebració d’uns actes que, tradicionalment, s’han pensat amb la voluntat de reunir el màxim de gent possible.
L’alcalde, Manuel Raventós, considera que ara és el moment de la prudència i demana la comprensió dels veïns davant una decisió que ha estat molt difícil de prendre després de tota la feina feta per part de les comissions de festes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: