Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se suspèn l’edició 2020 del Festival Clownic de Torrelles de Foix

Davant el risc sanitari i els possibles rebrots, també es trasllada al 2021 la tradicional Fira d’Alimentació i Artesania, que es fa coincidir el quart cap de setmana d’octubre.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix, d’acord amb la comissió organitzadora, han près la decisió de suspendre aquest any el Festival Clownic. La setena edició d’aquest certamen d’espectacles i arts de carrer, que havia de celebrar-se el quart cap de setmana del mes d’octubre, es traslladarà per tant a l’any 2021.

L’Ajuntament i l’organització, han optat per la suspensió del festival davant la incertesa sobre la situació sanitària que pugui presentar-se a la tardor, en relació als efectes de la crisi de la COVID-19 i els possibles rebrots. Tanmateix, els responsables manifesten el seu compromís amb la celebració del Clownic, un cop les condicions siguin més favorables.

El Festival Clownic suposa un gran aparador promocional per al municipi i durant el cap de setmana de celebració d’aquest esdeveniment, que coincideix amb la tradicional Fira d’Alimentació i Artesania, la qual també ha quedat suspesa.

Des del consistori argumenten que es tracta d’una decisió amb la voluntat protegir els veïns i veïnes i minimitzar els riscos de contagi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: