Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues suspèn la seva Festa Major

En un comunicat de l’alcalde Jordi Ferrer s’explica que amb la Festa Major a tocar i per motius estrictament de seguretat sanitària i per la realitat del moment que estem vivint, comunica la suspensió

L’alcalde afegeix que tot i les grans mesures que hi havia establertes a l’hora del desenvolupament de cada acte, però veient la tendència i evolució que darrerament protagonitza el virus, conjuntament amb Comissió de Festes, s’ha pres aquesta decisió amb un exercici de responsabilitat i solidaritat.
La Festa Major és un senyal d’identitat amb un gran moviment social i un element important del patrimoni del poble, en la que durant els seus dies de celebració serveix encara més d’eix per relacionar-se amb la resta de veïnes i veïns. La pitjor part però se l’emporta el sector cultural que arrossega una desastrosa temporada des de l’inici de la pandèmia, però que amb les ganes de poder-la gaudir l’emplaçaran per mes endavant quan la situació hagi millorat.
Així doncs amb moltes ganes de poder fer una gran Festa Major en la propera edició, i d’altres festes del municipi amb tota seguretat, l’alcalde demana la màxima comprensió i prudència davant d’aquesta crisis que malauradament ens toca viure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: