Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’amplia la freqüència de busos exprés de Vilafranca a Barcelona mentre durin les obres a la R4

S’augmentarà la freqüència de busos exprés durant la temporada estival i una segona línia que preveu doblar la freqüència a partir del 14 de setembre i fins que s’acabin les obres.

Aquest dilluns en roda de premsa, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de mobilitat, Aureli Ruiz, han confirmat el que avançava la setmana passada el departament de territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Es reforçaran els serveis de bus exprés que connecten Vilafranca i Sant Sadurní amb Barcelona durant l’afectació per obres de la línia R4 de Rodalies que suposaran un tall de circulació entre Martorell i Sant Sadurní, amb un únic tren per hora i l’obligació de fer transbordament. L’alcalde explicava que s’havien anat mantenint reunions amb Territori per tal de buscar una solució a la problemàtica que s’espera a partir d’aquest proper 25 de juliol.
Per la seva part, Aureli Ruiz explicava que les mesures s’han concretat en dues línies. Una que suposa augmentar la freqüència de busos exprés durant la temporada estival i una segona línia que preveu doblar la freqüència a partir del 14 de setembre i fins que s’acabin les obres.
Es passarà doncs de 22 expedicions a 43.
D’altra banda, Ruiz també ha anunciat que ja està aprovada una nova línia de bus exprés que unirà Vilafranca i la Universitat Autònoma, tot i que el procés és llarg i no serà una realitat fins l’any 2021.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: